Gi bud på Burger Joint Art Wall

Vi vil i løpet av høsten invitere unge streetart kunstnere til å sette sitt preg på Burger Joint Art Wall. 

Burger Joint har satt opp et 3x3 meter stort lerret på veggen over Burger Joint. Tre unge kunstnere har fått sette sitt preg på Burger Joint Art Wall gjennom høsten. Kunstverket blir hengende på veggen til glede for alle våre gjester gjennom budperioden. Deretter auksjoneres kunstverket ut til veldedige formål for de som virkelig trenger hjelp i Oslos gater. Gi bud nederst på siden her!

Nå kan du se Stine Hvids kunstverk i Holmens Gate. Stine er en anerkjent dansk illustratør og street art-kunstner som er utdannet ved The Royal Danish academy of art. Hun har hatt mange spennende oppdrag for blant annet Google, Pepsi og Roskilde-festivalen. På Burger Joint Art Wall har vi fått hennes tolkning av en engel. 

Auksjonen startet fredag 23. november og avsluttes 31. januar. Summen av kunstverket vil doneres til et enda ikke bestemt formål, men informasjon kommer snart. Alle bud blir registrert her på Burger Joints hjemmeside. 

Kunst av Stine Hvidt: Illustrasjon av engel

Følg oss på Facebook og Instagram, der vil vi holde dere oppdatert med alle bud.

Ønsker du å by på kunstverket? Du kan sende inn budet ditt nederst på denne siden. Lykke til! 

Tidligere kunstverk: 
Først ut var gatekunstneren Kim SinnsykShit Larsen. Kim er etterhvert en etablert streetart kunstner som har vært med å sette sitt preg på bybildet i Oslo.
Hans kunstverk sto ferdig i starten av august, og ble solgt for totalt 20.000 kr. Pengene gikk til Fattighuset og deres innsats for de som virkelig trenger hjelp i hverdagen. 

I andre omgang fikk Børge Brekke sette sitt preg på kunstverket i Holmens gate. Han er en anerkjent graffitikunster som siden 1983 har levert en rekke oppdrag på bestilling i ulike bymiljø samt egne utstillinger. Hans kunstverk av en robotkvinne ble solgt for totalt 7.500 kr. da budrunden ble avsluttet fredag 23. november. Summen gikk i sin helhet til Blåkors. 

Bilde av Holmens gate med Stine Hvids kunstverk på veggen

Nåværende bud er på kr. 1 000.

På dette kunstverket er det nå innført fastpris. Du kan enten delta på auksjonen, men har også mulighet til å betale en fastpris dersom du virkelig ønsker å sikre deg kunstverket. Fastprisen ligger på 25.000 kr, hvor du da automatisk vinner budrunden. 
Gi ditt bud her

Jeg ønsker å sende inn mitt bud, og mitt bud er bindende.

Les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her. Ved å registrere deg på dette skjemaet samtykker du til at vi tar kontakt med deg via telefon eller e-post.