Gi bud på Burger Joint Art Wall

Vi inviterer unge streetart kunstnere til å sette sitt preg på Burger Joint Art Wall. 

Burger Joint satte opp et 3x3 meter stort lerret på veggen over Burger Joint i fjor høst. Unge kunstnere har fått sette sitt preg på Burger Joint Art Wall det siste året. Kunstverkene ble hengende på veggen til glede for alle våre gjester gjennom budperioden. Deretter ble kunstverket auksjonert til veldedige formål for de som virkelig trenger hjelp i Oslos gater. 

Atle Østrem var siste kunstner på Burger Joint Art Wall. Han kommer fra Stavanger, men bor og arbeider nå i Oslo. Atle har drevet med grafitti siden 90-tallet, og art work siden 2000-tallet. Han er fascinert av kontrastene mellom det stygge og det pene, og liker å kombinere de to i det han karakteriserer som "styggpent". Hans sterke karakterer er både lekne og mørke, barnslige og provoserende. Kunstverkene skildrer ofte hverdagslige situasjoner og følelser, som forklarer det å være menneskelig på en genuin måte. Østrem anser seg selv som en mellomting mellom en street artist og en kunstner, noe "styggpent". Kunstverket, som har hengt på Burger Joint Art Wall i høst, ble 1. desember solgt for kr 7 500,-.

Kunstverket på Art Wall av Atle Østrem

Følg oss på Facebook og Instagram!

Tidligere kunstverk: 
Først ut var gatekunstneren Kim SinnsykShit Larsen. Kim er etterhvert en etablert streetart kunstner som har vært med å sette sitt preg på bybildet i Oslo. Hans kunstverk sto ferdig i starten av august, og ble solgt for totalt 20.000 kr. Pengene gikk til Fattighuset og deres innsats for de som virkelig trenger hjelp i hverdagen. 

I andre omgang fikk Børge Brekke sette sitt preg på kunstverket i Holmens gate. Han er en anerkjent graffitikunster som siden 1983 har levert en rekke oppdrag på bestilling i ulike bymiljø samt egne utstillinger. Hans kunstverk av en robotkvinne ble solgt for totalt 7.500 kr. da budrunden ble avsluttet fredag 23. november. Summen gikk i sin helhet til Blåkors. 

Tredje kunstner ut var den danske illustratøren og street art-kunstneren Stine Hvid. Stine er utdannet ved The Royal Danish academy of art, og har hatt mange spennende oppdrag for blant annet Google, Pepsi og Roskilde-festivalen. På Burger Joint Art Wall hang kunstverket som illustrerte hennes tolkning av en engel. 

Fjerde kunstner ut var @Konghalvor. Halvor Harsem er en allsidig kunstner som har drevet med graffiti siden tidlig 2000. Han har hatt flere prosjekter, reklamejobber og oppdrag i bybildet. I tillegg er han en komiker og figurerer på Youtube, Instagram, Facebook og Twitter som @konghalvor. Kunstverket ble hengende frem til 24. august kl. 12, og ble solgt til 8.000 kr.

Atle Østrem og hans kunstverk på Art Wall

Kunstverket er nå solgt!


Gi ditt bud her

Jeg ønsker å sende inn mitt bud, og mitt bud er bindende.

Les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her. Ved å registrere deg på dette skjemaet samtykker du til at vi tar kontakt med deg via telefon eller e-post.