Gi bud på Burger Joint Art Wall

Vi vil i løpet av høsten invitere unge streetart kunstnere til å sette sitt preg på Burger Joint Art Wall. 

Burger Joint har satt opp et 3x3 meter stort lerret på veggen over Burger Joint. Tre unge kunstnere får sette sitt preg på Burger Joint Art Wall gjennom høsten. Kunstverket vil bli hengende på veggen til glede for alle våre gjester. Deretter auksjoneres kunstverket ut til veldedige formål for de som virkelig trenger hjelp i Oslos gater. Gi bud nederst på siden her!

Nå kan du se Børge Brekkes kunstverk i Holmens Gate. Børge er en anerkjent graffitikunster som siden 1983 har levert en rekke oppdrag på bestilling i ulike bymiljø samt egne utstillinger. Hans flotte kunstverk henger nå på veggen over Burger Joint til glede for gjester og forbipasserende. 


Auksjonen startet lørdag 13. oktober og avsluttes fredag 23. november. Summen av kunstverket vil i sin helhet gå til Blåkors. Alle bud blir registrert her på Burger Joints hjemmeside. 


By Børge Brekke

Følg oss på Facebook og Instagram, der vil vi holde dere oppdatert med alle bud.

Ønsker du å by på kunstverket? Du kan sende inn budet ditt nederst på denne siden. Lykke til! 

Nåværende bud er på kr 7.500.

På dette kunstverket er det nå innført fastpris. Du kan enten delta på auksjonen, men har også mulighet til å betale en fastpris dersom du virkelig ønsker å sikre deg kunstverket. Fastprisen ligger på 25.000 kr, hvor du da automatisk vinner budrunden. 


Tidligere kunstverk: 
Først ut var gatekunstneren Kim SinnsykShit Larsen. Kim er etterhvert en etablert streetart kunstner som har vært med å sette sitt preg på bybildet i Oslo.
Hans kunstverk sto ferdig i starten av august, og ble solgt for totalt 20.000 kr. Pengene gikk til Fattighuset og deres innsats for de som virkelig trenger hjelp i hverdagen. 
Gi ditt bud her

Jeg ønsker å sende inn mitt bud, og mitt bud er bindende.

Les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her. Ved å registrere deg på dette skjemaet samtykker du til at vi tar kontakt med deg via telefon eller e-post.