Våre leverandører

For å levere på våre mål om smak, konsistens og kvalitet trenger vi et fundament av ekstraordinære leverandører og forretningspartnere. Her er noen som fortjener spesiell omtale:

Carl Evensen Eftf. AS
Etablert av Carl Evensen selv på et lager i Bjørvika i 1865. I dag beviser bedriften gang på gang at den er en av Oslos mest allsidige og kundeorienterte cateringleverandører. Vi er heldige som har Carl Evensen om bord. En spesiell takk går til salgskonsulent Sindre Kristiansen!

Strøm-Larsen AS
Vår kjøkkensjef kom over brødrene Larsen for mer enn ti år siden, og de har forandret på mye siden den gang. De er ganske enkelt best i bransjen og fortsatt et av de få gjenværende steder i Oslo der også allmennheten kan kjøpe kjøtt og fjørfe av førsteklasses kvalitet. Det er grunnen til at Strøm-Larsen var de første leverandørene vi vervet for Burger Joint!

A La Carte AS
Når våre kokker ønsker å bruke de beste franske råvarer her i Oslo, tar de umiddelbart kontakt med gutta og jentene på A La Carte! Service er stikkordet her; de er rett og slett strålende og alltid villig til å yte litt ekstra for å sikre at kunden er fornøyd. Akkurat som oss.

Beverage Man AS
Takket være kunnskapen og den flotte innstillingen til dette firmaet har vår kjøkkensjef fått verdifull innsikt i fagområdet emballasje. Vidar har ganske sikkert reddet oss alle fra en rekke søvnløse netter! Hvem skulle tro at noe med en levetid på cirka fire minutter på en hylle, kunne være så vanskelig å stable riktig!

Bama AS
Vi på Burger Joint elsker grønnsaker! De er det ene elementet i en god burger som har muligheten til å skinne helt naturlig, og derfor var Bama et opplagt valg for oss. Bama er best på frukt og grønnsaker, og de er hyggelige folk å gjøre forretninger med. Som sagt, et opplagt valg.

Kulinaris
Vi strekker vi oss langt for å bruke lokale, gode, norske råvarer. Vår iskremleverandør Kulinaris lager den beste iskremen i Norge. Dette er iskrem av høy kvalitet og den er rik på smak. Når vi blander denne med melk, fløte, frukt, bær og litt magi, får du byens beste milkshake!

Baker Brun
En viktig del av en smakfull burger er uten tvil burgerbrødet! Vi er så heldige å ha med oss Axel Brun på Burger Joint-laget, 4. generasjons baker i familiebedriften Baker Brun. Axel og hans medarbeidere lager det vi mener, er det beste tilbehøret til våre saftige burgere.