Om Burger Joint

Burger Joint er en spennende restaurant på Aker Brygge i Oslo, der rock'n roll møter en verden av burgere av høy kvalitet. Våre hamburgere er inspirert av ekte amerikansk streetfood, gatemat som er løftet til et høyere nivå. Her er det friske smaker, gode råvarer og genuinitet i produksjon og presentasjon som står i fokus. Vi snakker reale burgere med kvalitetskjøtt!

For oss er det viktig å gi våre gjester et variert utvalg av burgere basert på tre faktorer: smak, konsistens og kvalitet. Derfor benytter vi kun de aller beste norske leverandørene.

Jucy Lucy, Bacon Surpreme og Holy Smoke! er blant signaturburgerne på menyen vår. Dette er klassiske amerikanske burgere mange har et forhold til og som man ikke tuller med! Vi tilbyr også en smakfull vegetarburger samt egenkomponerte burgere av økologisk kjøtt og de beste sesongbaserte råvarer.


Bacon-supreme

Akershusgruppen
Bak Burger Joint står Akershusgruppen, som driver flere av Oslos beste gastropuber og har lang erfaring fra restaurantbransjen.

Du finner oss ved siden av Beer Palace og Underbar. Besøker du Beer Palace kan du bestille burgere fra vår meny og spise den der, om du vil.

Restauranten vår er røff og tøff med antikke industrimøbler som vi har hentet fra USA. Serveringsdisken og veggen er en del av en gammel Airstream, som er med på å skape en ganske så kul atmosfære for alle som setter pris på en real burger. 

Hvis du har spist deg mett på burgere for en stund, anbefaler vi et besøk hos disse stedene:

Amundsen Bryggeri & Spiseri
Nydalen Bryggeri & Spiseri
Beer Palace
Jarmann Gastropub
Brasserie Hansken
Café Skansen
Royal Gastropub
Pappabuene  (sommeråpent)
Underbar
Kullt

Husk at det er mulig å kjøpe gavekort som gjelder på alle disse stedene. Les om gavekortet her

Vi sees!